Kontakt

Skriv til info@brugmansia.dk for kontakt

4 kommentarer til “Kontakt”

 1. Hej Ane
  Tak for dit meget informative site om engletrompeter. Jeg har fået mange svar fra siden, dog ikke på dette spørgsmål. Blomsterne på min varme trompet taber farven år efter år. Jeg har haft den i 4 år og den har det ellers fint med massevis af blomster. Jeg giver den npk 15-5-10 3 gange om ugen fra maj til august. Derudover har den fået salmiak mellem blomstringerne. Har du en idé til, hvad jeg kan gøre ved farvetabet?
  Hilsen Susanne, Gershøj

  1. Kære Susanne
   Tak for roserne 🙂
   Jeg vil tro at du oplever det relativt almindelige, at engletrompet ændre sig de første ca. tre år af deres levetid. Det er altså ikke noget du kan gøre noget ved desværre.

 2. Hej Ane
  1000 tak for en letlæselig og yderst informativ hjemmeside omkring Brugmansia.
  Jeg læser til gartner og i den forbindelse er jeg ved at udarbejde en opgave, inklusiv dyrkningsvejdledning, om Brugmansia.
  Jeg har flere gange henvist din artikler i opgaven men jeg kan dog ikke finde dit efternavn nogen steder, så jeg kan ikke referere korrekt til dine artikler.
  Jeg kan selvfølgelig godt referere til dine artikler uden dit efternavn men det vil dog være at foretrække at have dit efternavn med.
  Mvh
  Troels Madsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen