Om Brugmansia.dk

Denne hjemmeside er et projekt jeg har arbejdet på i mange år efterhånden og jeg håber du sætter pris på al den viden jeg gennem tiden har delt.

Her i skrivende stund er vi i september 2020 og jeg arbejder primært på at få nogle af de gamle artikler (eller indlæg om du vil), til at blive bedre. Igennem årene har jeg selv lært meget og jeg er da også blevet bedre til at formidle det.

Forfatter bag denne side er mig, Ane

Jeg fik min første engletrompet i 2010 på et marked. Det var en lille bitte stikling, som pludselig eksploderede i vækst – Og så var jeg solgt.

Igennem de næste mange år har jeg dyrket alverdens sorter og jeg bliver aldrig træt af de fantastiske blomster.

Min viden stammer fra intensiv læsning af al den litteratur jeg har kunnet komme i nærheden af, samt studier på internettet, og så selvfølgelig min efterhånden meget store praktiske erfaring med mange, mange planter.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så kontakt mig gerne via kontaktformularen.

Link til pligttekst om privatliv og ansvarsfraskrivelse